Over CIC Therapie

Wat me bij de Tasso-methode  zo aanspreekt is vooral de intuïtieve benaderingswijze. Het onbewuste van de cliënt geeft de richting van het proces aan en als therapeute sluit ik daarbij aan zonder vooropgezette ideeën wat er aan de hand zou kunnen zijn en.

Door de overtuiging dat lichaam en geest één zijn heb ik me steeds verder verdiept in het ontstaan van problemen en de behandeling daarvan.

Sinds 1990 heb ik een eigen praktijk, waarin ik cliënten met verschillende problematieken begeleid, zoals levensvragen, identiteits- en relatieproblemen, problemen op het werk, etc. Elke keer opnieuw word ik geïnspireerd en gemotiveerd om cliënten te begeleiden bij het oplossen van hun gepresenteerde probleem, waarbij het vooral gaat om het herkennen en loslaten van blokkades.

Hoe ga ik te werk?

Ik ga ervan uit dat mensen in staat zijn hun probleem zelf op te lossen. Door het stellen van specifieke vragen en het toepassen van speciale gesprekstechnieken stimuleer ik ze beelden en ervaringen uit het verleden en hun onderbewuste op te halen. Op deze manier begeleid en ondersteun ik cliënten bij het:

>  ontdekken van de oorsprong van hun probleem;
>  onderzoeken van de gevolgen van hun ervaringen, beslissingen en overtuigingen;
>  herkennen en doorbreken van barrières en het oplossen van het probleem.

Ik volgde mijn opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeute bij Tasso Opleidingen. Vooral de intuïtieve aanpak spreekt me aan; de cliënt geeft onbewust de richting van het proces aan. Als therapeut sluit ik me daarbij aan, zonder dat ik me vooraf een idee vorm van wat er aan de hand zou kunnen zijn.

Registraties en opleidingen

>  lid van EARTH (European Association for Regression Therapy);
>  lid van NVRT (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten);
>  opleiding 'transpersoonlijke coaching en therapie' (TASSO Instituut);
>  opleidingen 'video-gestalttherapie' en 'innerlijk-kindtherapie'.

Meer informatie of een afspraak maken?

Lees meer over mijn therapievormen psychosociale begeleiding, innerlijk-kindtherapie, videoanalyse en regressie- en reïncarnatietherapie. Heb je vragen of heb je interesse in een persoonlijk intakegesprek? Bel 040 - 211 53 37 of stuur een e-mailbericht.

Communicatie in contact
Problemen kan men ervaren op mentaal, emotioneel of psychisch gebied of een combinatie daarvan